+41 41 780 00 73
Sense of Delight
Fabian Fuchs, Zürich
Neue Taverne
Christoph Oliver Aebersold, Stansstad
Uniquisine
Mitja Birlo
The Counter, Zürich
Daniel Zeindlhofer
IGNIV, Zürich
Stefan Jäckel
La Rôtisserie, Zürich
Joel Ellenberger
IGNIV, Bad Ragaz
Dominique Schrotter
La Riva, Lenzerheide
Franck Pelux
Palace, Lausanne
Jordan Theurillat
Das Restaurant Anne-Sophie Pic, Lausanne
Rolf Fliegauf
Ecco, Ascona
Dominik Hartmann
Magdalena, Rickenbach
Yusuke Sasaki
Position offen
Pascal Schmutz
Freier Berater, Schweiz
Michael Schuler
Krone, Regensberg
Mike Wehrle
Culinary Director Bürgenstock, Obbürgen
Matthias Schmidberger
Culinary Director 7132, Vals
Marcel Koolen
Silver 7132, Vals
Guy Ravet
Grand Hotel du Lac, Vevey
Nick Bril
The Jane Antwerp, BEL
Tom Klamet
Chef pour Deux, Bonstetten
James Baron
Krone Säumerei am Inn, La Punt
Andrea Bonini
Hotel Grace la Margna, St. Moritz
Nathan Dallimore
Private Chef & Catering, Zürich
Moses Ceylan
Catering, St. Gallen
Hugues Blanchard
Olivo Grand Casino, Luzern
Laurent Eperon
Catering, Zürich
Pascal Schwarz
Klostergasthaus Löwen, St. Urban
Yutaka Kobayashi
Minamo Mandarin Oriental Palace, Luzern
Heiko Nieder
Culinary Director The Dolder Grand, Zürich
Dietmar Sawyere
Gasthaus zum Kreuz, Dallenwil
Nenad Mlinarevic
Culinary Entrepreneur, Zürich
Dominik Sato & Fabio Toffolon
The Japanese im Chedi, Andermatt
Andrea Vailati
Bauernschänke, Zürich
Melf Jensen
Thomas Brandner
Brasserie Süd, Zürich
Gilad Peled
Colonnade Mandarin Oriental, Luzern
Steve Willié
La Bagatelle Grand Chalet, Gstaad
Silvio Germann
Mammertsberg, Freidorf
Kevin Romes
Skins, Lenzburg
Hiraoka Atsushi
Mikuriya Dolder Grand, Zürich
Christian Vogel
Birdy's, Brunnen
Franck Giovanini
Hôtel de Ville, Crissier
Patrick Mahler
Focus Parkhotel, Vitznau
Romain Paillereau
Trois Tours, Bourguillon
Stefan Arnold
Frühstück Dolder Grand, Zürich
André Wehrstedt
Asst Heiko Nieder Dolder Grand, Zürich
Julian Mai
Saltz Dolder Grand, Zürich
Réne Kilan
Pop-Ups Dolder Grand, Zürich
Robin Briner
The Restaurant Dolder Grand, Zürich
Ingo Kühn
Events & Bankett Dolder Grand, Zürich
Pascal Melliger
Wein&Sein, Bern
Heinz Rufibach
Prato Borni Zermatterhof, Zermatt
Peter Knogl
Cheval Blanc, Basel
Federico Palladino
Osteria Enoteca Cuntitt, Castel San Pietro
Paul Cabayé / Stéphanie Zosso
Glacier, Grindelwald
Markus Arnold
Steinhalle, Bern
Marcel Kunkel
Marco Campanella
La Brezza, Ascona & Arosa
Jonas Richter
Tschuggen Grand Hotel, Arosa
Wolfgang Schmid
Jack's Brasserie, Schweizerhof Bern
Sebastian Rabe
Ochse Hotel Caspar, Muri
Martin Bieri
The Mansard, Gstaad
Dan Shu
Gajin & Old Inn, Zürich
Sebastian Zier
Einstein Gourmet, St. Gallen
Felix Katchin
Hauptküche Parkhotel, Vitznau
Markus Stöckle & Elif Oskan
Rosi, Zürich
Luigi De Gregorio
Alex, Horgen
Stefan Heilemann
Widder, Zürich
Pascal Steffen
Roots, Basel
Vilson Krasnic
Elmira, Zürich
Michèle Meier
Lucide KKL, Luzern
Rene Kockelkoren
Mont Cervin, Zermatt
David Esser
Alter Torkel, Jenins
Sascha Behrendt
Wilder Mann, Luzern
Leopold Ott
C'a d'Oro Kempinski, St. Moritz
Jonas Starkowski
Kempinski, St. Moritz
Andy Vorbusch
Mandarin Oriental Savoy, Zürich
Luis Romo
Brasserie Uno, Zermatt
Andreas Caminada & Marcel Skibba
Schloss Schauenstein, Fürstenberg
Zizzi Hattab
Kle, Zürich
Dino Mengisen
Landgasthof Hirschen, Diegten
Luca Zarelli
Hyg, Weggis
Federico Finessi
Puro, Zürich
Martin Göschel
Alpina, Gstaad
Francois Berner
La Croisette, Le Locle
Simon Tanner
FED, Luzern
Gilles Varone
Varone, Savièse
Noémie Bernard
Sternen, Walchwil
Robert Steuri
Maihöfli, Luzern
Franco Körperich
Löwen, Menzingen
Franz Faeh
Gstaad Palace, Gstaad
Christian Nickel
Culinary Director Parkhotel, Vitznau
Christopher Knippschild & Johanna Hagen
The Dining Rooom, Cham
Anne-Sophie Pic
Beau Rivage Palace, Lausanne
Laurant Wozniak
Mandarin Oriental, Genève
Niklas Oberhofer
Selbständig
Leonardo Corti
Villard Alpine Resort, Villars-sur-Ollon
Simone Riberi
Oscar de Matos
Restaurant AN, Zürich
Agron Leshi
Restaurant Jägerhof, St. Gallen
Marcus Lindner
Matthias Gäth
Hotel Rössli Gourmet & Spa, Weggis
Dominik Paul
Restaurant Opus V, Mannheim DE
Christian Bau
Victor's Fine Dining, Perl- Nennig DE
Anton Gschwendtner
Bayrischer Hof Atelier, München DE
Reto Brändli
Hotel Adlon Kempinski, Berlin DE
Christian Bertogna
Villars Palace, Villars-sur-Ollon
Benjamin Halat
Mandarin Oriental Hotel Group, Zürich
Hüseyin, Ali & Murti Ayverdi
Ayverdi's Wiedikon, Oerlikon & Affoltern
Gino Miodragovic
Catering Gino Kitchen, Zürich
Dennis Mazza
Restaurant Aurora, Zürich
Clément Brügger & Mathilde Sohet
Pop up Kraz, Zürich
Julien Mühlebach
Restaurant Ameo, Zürich
Claudia Canessa
Kulm Hotel, St. Moritz
Werner Tobler
Bistro & Genussmanufaktur Bacchus, Hildisrieden
Marie Robert
Le Cafe Suisse, Bex
Dave van der Ven
Shed, Zug
Stefano Corrado
Restaurant Anna, Zürich
Jörg Slaschek
Château Attisholz, Riedholz
Paulo Pinto
Restaurant Riva, Weggis
Christian Kuchler
Taverne zum Schäfli, Wigoltingen
La Fine Bouche
Rolle, Waadt
Swiss international Airlines
Flughafen Zürich & Genf
Mulhaupt
Comestibles, Lausanne
Kalte Lust
Hotel Olten, Olten
5 Atlantis
Penthouse Kitchen, Zürich
GLOBUS
Stores Zürich, Luzern, Bern, Basel, Genf, Lausanne
Gate Gourmet
Flight Catering, Zürich & Genf
Concept in Time
Zürich
La Chocolaterie
Genf
Get it!
Cham